Enkele fractieleden van Gemeentebelangen/VVD hebben zaterdag een bezoek gebracht

Enkele fractieleden van Gemeentebelangen/VVD hebben zaterdag een bezoek gebracht aan Langeveen. Er werd eerst een bezoek gebracht aan de Stichting MV-L : een enthousiaste groep inwoners die een ambitieus plan uitlegden, wat in de toekomst heel veel bij kan dragen aan de verbinding van het onderwijs, sport, ouderenwelzijn en cultuur. Door de grote en goede saamhorigheid is Langeveen op die manier klaar รจcht voor de toekomst.
Vervolgens werd een bezoek gebracht aan Stichting Oonze keark, deze stichting is opgestaan toen de plannen rondom de sluiting van een aantal kerken in onze gemeente bekend werden. De groep is bezig met zowel het behoud van de eredienst, alsook een invulling voor het gehele gebouw.
Conclusie van de ochtend was voor de fractie dat er veel initiatieven en ideeen in Langeveen zijn, die duidelijk maken dat Langeveen ook voor komende generaties een fijne plek is om te leven, te wonen, te recreeren en te werken. Wij bedanken beide stichtingen voor hun uitleg en gastvrijheid.5 februari 2022 Noortje Haarman