Gemeentebelangen/VVD op bedrijfsbezoek bij La Cuisine in Tubbergen.

Een afvaardiging van Gemeentebelangen/VVD bracht onlangs een werkbezoek aan La Cuisine waar men welkom werd geheten door de eigenaren Martijn en Dagmar Spekreijse

De ondernemers gaven aan dat ze circa 15 jaar geleden het bedrijf kregen aangeboden.
Ondanks het feit dat ze geen bedrijfsspecifieke ervaring hadden, hoefden zij niet lang na te denken over het aanbod; het bedrijf werd aangekocht van de heer en mevrouw Wubbolts.
In 2008 werd een aangrenzend pand aangekocht. Het bedrijf is nu in een 3-tal aaneengeschakelde panden gehuisvest. Hiervan wordt 1 pand gehuurd van de Protestantse kerk.
In de afgelopen jaren werd er telkens in het bedrijf geรฏnvesteerd. In 2017 werd een grootscheepse renovatie en herindeling van de bestaande winkel uitgevoerd en werd het assortiment verder uitgebreid.

La Cuisine richt zich vooral op zakelijke klanten zoals bijvoorbeeld horecabedrijven. Er zijn geen koopavonden; op afspraak kunnen klanten op avonden het bedrijf bezoeken.
In de winkel zijn mooie presentaties zoals gedekte tafels en verschillende zitjes aanwezig. Tevens beschikt men over een compleet ingerichte keuken waarin kookdemonstraties en workshops worden gegeven. Het gehele jaar door worden er ook relatiegeschenken verkocht; aan het eind van het jaar tevens eindejaarsgeschenken en kerstpakketten. Martijn gaf aan dat er bij het bedrijf circa 40.000 verschillende artikelen in voorraad zijn.

Glasrijk Tubbergen is voor La Cuisine een belangrijke gebeurtenis. Dan komen ook de lokale bevolking en mensen die je anders niet ziet, een kijkje in de winkel nemen.
De beide ondernemers hebben de wens dat er ook met Sinterklaas een koopzondag in Tubbergen komt. Nu is dit alleen met de Kerst.

Gemeentebelangen/VVD kijkt terug op een zeer geslaagd bedrijfsbezoek. Dank aan Martijn en Dagmar die dit mogelijk hebben gemaakt!

16 december 2017 Ursula Bekhuis