Tubbergen – Wethouder en locoburgemeester Tom Vleerbos stopt na de komende gemeenteraadsverkiezingen als wethouder van de gemeente Tubbergen.

 

Tom Vleerbos is dan 8 jaar wethouder in de gemeente Tubbergen geweest. Tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen was hij lijsttrekker van Gemeentebelangen/VVD. Deze partij heeft afgelopen twee periodes gezorgd voor een nieuwe politieke koers. De titels van de coalitieakkoorden geven dat al aan, eerst “minder overheid, meer samenleving” en nu “wat moed, dat moet”.

 

Trots op resultaten

“Het meest trots ben ik nog op onze resultaten. Of het nu gaat over zorg, financiën, afval, duurzaamheid, glasvezel of samenwerking, we hebben het allemaal voor elkaar gekregen. Iets wat niet kan zonder steun van onze inwoners, collega’s en onze medewerkers. Ik ben u erg dankbaar!”, aldus Vleerbos. “Bij mijn aantreden heb ik al aangegeven, maximaal 2 periodes beschikbaar te zijn. Dit is een balans tussen stabiliteit en dynamiek. Gemeentebelangen/VVD is mijn club en ik zal als lijstduwer zeker nog op de kieslijst staan, maar keer niet terug in de gemeentelijke politiek. Voor mij is het tijd voor weer een nieuwe uitdaging.”

 

Ronnie Haarman, de partijvoorzitter van gemeentebelangen/VVD laat weten het jammer te vinden dat Vleerbos stopt: “Tom heeft op authentieke wijze, maar ook daadkrachtig zijn rol als wethouder uitgevoerd”. De kieslijst en het verkiezingsprogramma van Gemeentebelangen/VVD zal over enkele weken bekend worden gemaakt.”

 

====

Naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen met

Ronnie Haarman – 06-4559.6831

Tom Vleerbos – 06-1454.4361

1 december 2017 Ursula Bekhuis