Mijn naam is Ursula Bekhuis-Groothuis, geboren in Vasse en woon in Hezingen same

Mijn naam is Ursula Bekhuis-Groothuis, geboren in Vasse en woon in Hezingen samen met Clemens en onze drie kinderen.
In 2014 ben ik begonnen bij Gemeentebelangen/VVD als fractievoorzitter en in 2018 werd ik benoemd als wethouder van onze prachtige gemeente. Als wethouder heb ik met veel ondernemers samengewerkt, dat resulteerde bijvoorbeeld in een prachtige MKB-waardering van 7.8 en een 23e plaats op de landelijke ranglijst. En ook de Ondernemersprijs, waarmee we onze waardering voor alle ondernemers laten blijken. Maar er zijn altijd verbeterpunten en daar wil ik graag mee aan de slag, zoals bijvoorbeeld nog betere afstemming tussen gemeente en ondernemers en een nog intensievereโ€ฆ Meer

14 maart 2022 Noortje Haarman