Mijn naam is Herman Lentferink en ik woon in het mooie dorp Fleringen 😃 Ik behoo

Mijn naam is Herman Lentferink en ik woon in het mooie dorp Fleringen 😃 Ik behoor tot de generatie die Tubbergen heeft gebracht waar we met ons allen nu staan: een mooie en veilige gemeente waar het goed wonen is! 🏘 Maar momenteel zitten we in een situatie met een nijpend woningtekort voor zowel jong als oud. Er zijn voldoende ouderen die kleiner willen gaan wonen waardoor ook de jeugd meer kansen op een eigen woning krijgt. Maar helaas; door de gemeente is hier de afgelopen 4 jaar veel te weinig op ingezet. Het ontbrak aan toekomstvisie. Vooral voor mijn generatie vind ik dit erg omdat zij het zijn die hebben meegeholpen aan de ontwikkeling van onze gemeente. Het lijkt er op dat we als ouderen niet meer mee tellen en een vergeten categorie inwoners worden. Het kan toch potverdorie niet zo zijn dat ook in Tubbergen gaat gebeuren! Dat is echt respectloos. Beste ouderen, jullie kunnen de komende raadsperiode op mij rekenen; ik ga voor jullie knokken 💪 Stem daarom 16 maart Gemeentebelangen/VVD! 👊

3 maart 2022 Noortje Haarman