𝐌𝐚𝐚𝐤 𝐤𝐞𝐧𝐧𝐢𝐬 𝐦𝐞𝐭… 𝐉𝐚𝐧𝐢𝐧𝐞! 💪🏼😃🏀⚽️ Mijn naam is Janine Vissia, 49 jaar en geboren e

𝐌𝐚𝐚𝐤 𝐤𝐞𝐧𝐧𝐢𝐬 𝐦𝐞𝐭… 𝐉𝐚𝐧𝐢𝐧𝐞! 💪🏼😃🏀⚽️ Mijn naam is Janine Vissia, 49 jaar en geboren en getogen in Tubbergen. Ik ben vrijwilligster bij voetbalvereniging TVC’28. Ik heb jarenlang gebasketbald bij Jolly Jumpers in het eerste team, daarna ben ik het eerste team gaan coachen dat nu weer in de eredivisie speelt! Ook heb ik als onderneemster bijna 20 jaar een lingeriezaak in het centrum van Tubbergen gehad. 𝐖𝐚𝐭 𝐣𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐦𝐞 𝐤𝐮𝐧𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐰𝐚𝐜𝐡𝐭𝐞𝐧:
Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze Tubbergse samenleving. Ik wil me inzetten voor het behouden van verenigingen in alle dorpen en wil ik dat ondernemers de ruimte krijgen om te blijven ondernemen! Ook moeten we het vertrouwen terugkrijgen in de politiek, dat kan door 16 maart te gaan stemmen. Kies 16 maart Gemeentebelangen/VVD! 💪🏼🗳

25 februari 2022 Noortje Haarman