𝐌𝐚𝐚𝐤 𝐤𝐞𝐧𝐧𝐢𝐬 𝐦𝐞𝐭…. 𝐂𝐨𝐞𝐧! 3️⃣💪🏼😃 Ik ben Coen Eidhof, 28 jaar en kom uit Albergen!

𝐌𝐚𝐚𝐤 𝐤𝐞𝐧𝐧𝐢𝐬 𝐦𝐞𝐭…. 𝐂𝐨𝐞𝐧! 3️⃣💪🏼😃 Ik ben Coen Eidhof, 28 jaar en kom uit Albergen! Momenteel woon ik met mijn vriendin in Tubbergen en vanaf april weer in het mooie Albergen. Ik heb Bestuurskunde en Public Administration gestudeerd aan Saxion en de Universiteit Twente. Ik werk momenteel bij Ad Fontem in Borne waarbij ik gedetacheerd ben bij de gemeente Barneveld. In het weekend mag ik graag een biertje drinken met mijn vrienden en voetbal ik bij De Tukkers in het 3e.
Ik ben betrokken geraakt bij Gemeentebelangen/VVD omdat ik het belangrijk vind dat de overheid ondersteunend moet zijn aan haar inwoners. In de gemeente Tubbergen moet bijvoorbeeld meer gebouwd worden en moet wat gedaan worden aan de bestuurscultuur! Mensen moeten beter weten wat er speelt en voor welke keuzes de gemeente staan! Als gemeente niet weg lopen voor de opgaven die er zijn en voor iedereen een fijne (woon)plek bieden in onze mooie gemeente!

𝐌𝐚𝐚𝐤 𝐤𝐞𝐧𝐧𝐢𝐬 𝐦𝐞𝐭…. 𝐂𝐨𝐞𝐧! 3️⃣💪🏼😃 Ik ben Coen Eidhof, 28 jaar en kom uit Albergen! Momenteel woon ik met mijn vriendin in Tubbergen en vanaf april weer in het mooie Albergen. Ik heb Bestuurskunde en Public Administration gestudeerd aan Saxion en de Universiteit Twente. Ik werk momenteel bij Ad Fontem in Borne waarbij ik gedetacheerd ben bij de gemeente Barneveld. In het weekend mag ik graag een biertje drinken met mijn vrienden en voetbal ik bij De Tukkers in het 3e.
Ik ben betrokken geraakt bij Gemeentebelangen/VVD omdat ik het belangrijk vind dat de overheid ondersteunend moet zijn aan haar inwoners. In de gemeente Tubbergen moet bijvoorbeeld meer gebouwd worden en moet wat gedaan worden aan de bestuurscultuur! Mensen moeten beter weten wat er speelt en voor welke keuzes de gemeente staan! Als gemeente niet weg lopen voor de opgaven die er zijn en voor iedereen een fijne (woon)plek bieden in onze mooie gemeente!

22 februari 2022 Noortje Haarman